Webinarium z cyklu: Cyfryzacja Branży Spożywczej
Przyszłość technologii produkcji spożywczej
O webinarium
Czego można się spodziewać w technologii produkcji spożywczej w 2021 roku?
W 2020 roku zakłócenia były codziennością, a odporność producentów i ich łańcuchów dostaw w dużej mierze zależała od technologii. Dowiedz się, jak miniony rok wpłynie na przyszłość technologii wykorzystywanych w branży spożywczej. Oceń wydajność swoich obecnych rozwiązań i poznaj pięć prognoz dotyczących tego, jak technologia usprawni operacje, działanie linii produkcyjnych i rozwój zabezpieczeń.
Dla kogo?
Webinarium kierujemy przede wszystkim do przedstawicieli firm z branży spożywczej. Temat szczególnie polecamy organizacjom, które chcą przygotować swoje przedsiębiorstwa na przyszłość tak szybko, jak to tylko możliwe. Omawiamy zagadnienia, które pozwolą wykorzystać przyszłe możliwości rynkowe. Otrzymaj dostęp do nagrania.
Uwaga: webinarium jest prowadzone w języku angielskim.
Agenda webinarium
Z nagrania webinarium dowiesz się jak właściwa technologia pozwoli:
TO WYDARZENIE JUŻ SIĘ ODBYŁO
Możesz uzyskać dostęp do nagrania
Kliknij w button
Nagranie otrzymasz bezpłatnie
Poznaj prelegentów
Mikael Bengtsson
Dyrektor ds. strategii i rozwiązań dla branży spożywczej w firmie Infor na Amerykę Północną
Marcel Koks
Dyrektor ds. strategii i rozwiązań dla branży spożywczej w firmie Infor