fbpx

Przyszłość technologii produkcji spożywczej

Webinarium z cyklu: Cyfryzacja Branży Spożywczej

Przyszłość technologii produkcji spożywczej

O webinarium

Czego można się spodziewać w technologii produkcji spożywczej w 2021 roku?

W 2020 roku zakłócenia były codziennością, a odporność producentów i ich łańcuchów dostaw w dużej mierze zależała od technologii. Dowiedz się, jak miniony rok wpłynie na przyszłość technologii wykorzystywanych w branży spożywczej. Oceń wydajność swoich obecnych rozwiązań i poznaj pięć prognoz dotyczących tego, jak technologia usprawni operacje, działanie linii produkcyjnych i rozwój zabezpieczeń.

Dla kogo?

Webinarium kierujemy przede wszystkim do przedstawicieli firm z branży spożywczej. Temat szczególnie polecamy organizacjom, które chcą przygotować swoje przedsiębiorstwa na przyszłość tak szybko, jak to tylko możliwe. Omawiamy zagadnienia, które pozwolą wykorzystać przyszłe możliwości rynkowe. Otrzymaj dostęp do nagrania.

Uwaga: webinarium jest prowadzone w języku angielskim.

Agenda webinarium

Z nagrania webinarium dowiesz się jak właściwa technologia pozwoli:

ograniczyć czas przestojów poprzez proaktywne podejście do ogólnej efektywności wyposażenia,

zwiększyć wydajność, usprawnić obsługę klienta i podnieść jakość poprzez poprawę widoczności łańcucha dostaw,

zapewnić bezpieczeństwo żywności i ograniczyć ilość odpadów dzięki wykorzystaniu nowoczesnych technologii.

TO WYDARZENIE JUŻ SIĘ ODBYŁO

Możesz uzyskać dostęp do nagrania

Kliknij w button

Nagranie otrzymasz bezpłatnie

Poznaj prelegentów

Przemysł spożywczy - wybór systemu ERP w chmurze

Mikael Bengtsson

Dyrektor ds. strategii i rozwiązań dla branży spożywczej w firmie Infor na Amerykę Północną

 

Ile kosztuje system ERP w chmurze?

Marcel Koks

Dyrektor ds. strategii i rozwiązań dla branży spożywczej w firmie Infor

 

Przyszłość technologii produkcji spożywczej

Czego Twoja firma może spodziewać się w 2021 roku w zakresie rozwoju technologii produkcji spożywczej? Obejrzyj nagranie webinarium, aby to sprawdzić.