X

Optymalizacja poziomu zapasów

Optymalizacja poziomu zapasów

Jak reagować na gwałtowny wzrost popytu? Pobierz whitepaper i dowiedz się w jaki sposób optymalizować poziom zapasów w firmach produkcyjnych.

    Wahania poziomów popytu są wyzwaniem dla większości producentów żywności i napojów. Dwiema głównymi przyczynami zwiększonego popytu są zazwyczaj sezonowość i promocje. Niemożność skutecznej reakcji na zwiększony popyt prowadzi do niższego poziomu obsługi klienta, utraty sprzedaży, niedoborów magazynowych, niezadowolenia i (potencjalnie) utraty głównych klientów.

    Dla organizacji o ograniczonych zasobach budowanie zapasu jest skuteczną, ale potencjalnie kosztowną, metodą wykorzystania istniejących zdolności w celu zapewnienia, że odpowiednia ilość właściwego produktu jest dostępna w odpowiednim czasie.

    Jak reagować na gwałtowny wzrost popytu? Pobierz whitepaper (na górze strony).

    Dowiedz się więcej:

    Zachęcamy do zapoznania się z materiałami dotyczącymi oferty Infor Food & Beverage.

    Masz pytania dotyczące Infor M3?

    X

    Używamy cookies

    You can control the ways in which we improve and personalize your experience. Please choose whether you wish to allow the following:

    Ustawienia prywatności