fbpx
Krótkie
demo Infor M3
Produkty dodatkowe do Infor M3

Webinarium z cyklu: Cyfryzacja Branży Spożywczej

Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu dostaw

O webinarium

Spełnienie norm bezpieczeństwa żywności jest coraz trudniejsze w czasach, gdy instytucje rządowe i główni detaliści wdrażają coraz ostrzejsze regulacje i wymagają dokładniejszych informacji. Zapewnienie bezpieczeństwa żywności jest tym trudniejsze, że rośnie ryzyko związane z globalizacją zaopatrzenia, z szybkością rozprzestrzeniania się skażeń i chorób, a nawet z zagrożeniem międzynarodowym terroryzmem. Tym samym bezpieczeństwo i identyfikowalność żywności są obecnie jeszcze ważniejsze niż w przeszłości. Podjęcie działań zapewniających bezpieczeństwo produktów żywnościowych, od surowców do wyrobów na stołach konsumentów, staje się najwyższym priorytetem producentów branży spożywczej.

Dla kogo?

Webinarium kierujemy przede wszystkim do przedstawicieli firm z branży spożywczej. Podczas spotkania przedstawiliśmy zagadnienia związane z wymagania dotyczącymi bezpieczeństwa żywności i elastycznie reagować na zmiany.  Pracowaliśmy będziemy na realnych przykładach i konkretnych funkcjonalnościach systemu, które na co dzień znajdują zastosowanie w przedsiębiorstwach przemysłu przetwórstwa spożywczego.

Dla osób, które rejestrowały się na webinarium, nagranie dostępne jest pod tym linkiem, po wprowadzeniu adresu e-mail podanego przy rejestracji. Dla tych z Państwa, którzy chcieliby zobaczyć nagranie webinarium, a ich adres e-mail nie jest zapisany w naszej bazie, dostęp zostanie przyznany po rejestracji – kliknij w button poniżej.

Agenda webinarium

W trakcie webinarium pokażemy jak można:

spełniać obecne wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności i elastycznie reagować na zmiany,

widzieć na jednym ekranie zarówno graficzną ścieżkę śledzenia, jak również szczegółowe transakcje,

używać elastycznego systemu śledzenia przepływów w łańcuchu dostaw,

dysponować w jednym miejscu wszystkimi informacjami potrzebnymi do wycofań,

istotnie skrócić (z dni do minut) czas przygotowania do audytu,

zobrazować funkcjonowanie procesów i łatwo wykryć czy procedury dla konkretnej partii lub produktu były przestrzegane.

To wydarzenie już się odbyło

Możesz uzyskać dostęp do nagrania

Kliknij w button

Nagranie otrzymasz bezpłatnie

Dlaczego warto?

Poznasz elastyczny system umożliwiający śledzenie produktu w przód i wstecz w łańcuchu wartości tak daleko, jak potrzebujesz.

Dowiesz się, jak zautomatyzować proces kontroli jakości w branży spożywczej.

Podpowiemy Ci, jak ustandaryzować proces wycofania produktu z rynku.

Dowiesz się, jak zapewnić bezpieczeństwo żywności.

Poznaj prelegenta

Cezary Zwolski
Ekspert Infor M3 w iPCC

Konsultant biznesowy z długoletnim doświadczeniem we wdrożeniach Infor M3, specjalizujący się w obszarach: sprzedaż, zaopatrzenie, zarządzanie magazynami, produkcja, kontrola jakości, logistyka.

Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu dostaw

Przejdź do formularza rejestracyjnego i weź udział w bezpłatnym webinarium. Wydarzenie odbędzie się 02.10.2020 (piątek). Rozpoczynamy o 10.00. Zarezerwuj 1 godzinę.

Bezpieczeństwo żywności

Open