fbpx
Krótkie
demo Infor M3
Produkty dodatkowe do Infor M3

Webinarium z cyklu: Cyfryzacja Branży Spożywczej

Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu dostaw

O webinarium

Spełnienie norm bezpieczeństwa żywności jest coraz trudniejsze w czasach, gdy instytucje rządowe i główni detaliści wdrażają coraz ostrzejsze regulacje i wymagają dokładniejszych informacji. Zapewnienie bezpieczeństwa żywności jest tym trudniejsze, że rośnie ryzyko związane z globalizacją zaopatrzenia, z szybkością rozprzestrzeniania się skażeń i chorób, a nawet z zagrożeniem międzynarodowym terroryzmem. Tym samym bezpieczeństwo i identyfikowalność żywności są obecnie jeszcze ważniejsze niż w przeszłości. Podjęcie działań zapewniających bezpieczeństwo produktów żywnościowych, od surowców do wyrobów na stołach konsumentów, staje się najwyższym priorytetem producentów branży spożywczej.

Dla kogo?

Webinarium kierujemy przede wszystkim do przedstawicieli firm z branży spożywczej. Podczas spotkania przedstawimy zagadnienia związane z wymagania dotyczącymi bezpieczeństwa żywności i elastycznie reagować na zmiany.  Pracować będziemy na realnych przykładach i konkretnych funkcjonalnościach systemu, które na co dzień znajdują zastosowanie w przedsiębiorstwach przemysłu przetwórstwa spożywczego.

Podczas webinariów zawsze staramy się przekazywać uczestnikom maksimum informacji w jak najbardziej przystępnej formie. Z tego względu ilość miejsc na każde wydarzenie jest limitowana. Jeśli więc chcesz dowiedzieć się więcej na temat usprawnień procesów związanych z bezpieczeństwem żywności, to już dziś wypełnij formularz. Czekamy na Twoje zgłoszenie! (Po dokonaniu rejestracji otrzymasz e-mail ze szczegółami logowania do webinarium.)

Agenda webinarium

W trakcie webinarium pokażemy jak można:

spełniać obecne wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności i elastycznie reagować na zmiany,

widzieć na jednym ekranie zarówno graficzną ścieżkę śledzenia, jak również szczegółowe transakcje,

używać elastycznego systemu śledzenia przepływów w łańcuchu dostaw,

dysponować w jednym miejscu wszystkimi informacjami potrzebnymi do wycofań,

istotnie skrócić (z dni do minut) czas przygotowania do audytu,

zobrazować funkcjonowanie procesów i łatwo wykryć czy procedury dla konkretnej partii lub produktu były przestrzegane.

Kiedy i gdzie?

02.10.2020 (piątek)

10.00 - 11.00

Online

Udział w webinarium jest bezpłatny

Dlaczego warto?

Poznasz elastyczny system umożliwiający śledzenie produktu w przód i wstecz w łańcuchu wartości tak daleko, jak potrzebujesz.

Dowiesz się, jak zautomatyzować proces kontroli jakości w branży spożywczej.

Podpowiemy Ci, jak ustandaryzować proces wycofania produktu z rynku.

Dowiesz się, jak zapewnić bezpieczeństwo żywności.

Poznaj prelegenta

Cezary Zwolski
Ekspert Infor M3 w iPCC

Konsultant biznesowy z długoletnim doświadczeniem we wdrożeniach Infor M3, specjalizujący się w obszarach: sprzedaż, zaopatrzenie, zarządzanie magazynami, produkcja, kontrola jakości, logistyka.

Jak zepewnić sobie udział?

W pierwszym kroku wypełnij formularz rejestracyjny, aby zgłosić chęć udziału w webinarium.

Zarejestruj się tutaj

Odbierz wiadomość e-mail z linkiem do wirtualnego spotkania.

Zarejestruj się tutaj

Zaloguj się do spotkania online. Udział jest całkowicie bezpłatny.

Zarejestruj się tutaj

Na Twój adres e-mail, otrzymasz dostęp do nagrania webinarium – niezależnie czy udało Ci się uczestniczyć w terminie spotkania czy też nie.

Zarejestruj się tutaj

Bezpieczeństwo żywności

Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu dostaw

Przejdź do formularza rejestracyjnego i weź udział w bezpłatnym webinarium. Wydarzenie odbędzie się 02.10.2020 (piątek). Rozpoczynamy o 10.00. Zarezerwuj 1 godzinę.
Open